مدیـر و مؤسـس محترم

مهندس حمید ظهیری

جناب آقای حمید ظهیری در سال ۱۳۲۱ در شهر تبریز در خانواده ای متدین دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و دوران دبیرستان را در همان شهر سپری نموده و در سال ۱۳۴۰ به دانشسرای مقدماتی تبریز که یکی از مهمترین مراکز تربیت معلم کشور محسوب می شد، وارد شد.

وی خرداد ۱۳۴۲ فارغ التحصیل و پس از گذراندن مراحل مقدماتی جهت شروع کار آموزشی به قزوین اعزام شد و از مهرماه ۱۳۴۲ رسماً فعالیت های خود را در دبیرستان های مهم قزوین آعاز نمود و به تدریس زبان انگلیسی مشغول شد.

حمید ظهیری در دوران تحصیل دوره های مختلف زبان را گذرانده و توانست مدارک عالیه را کسب نماید.

مدیر دبیرستان غیردولتی دانشمند علاوه بر مدرک زبان انگلیسی لیسانس اقتصاد را از دانشگاه علوم اجتماعی وابسته به دانشگاه تهران دریافت نمود. وی در مهرماه ۱۳۷۴ بازنشسته شده و از آنجایی که برای تحصیل فرزندان این مرز و بوم علاقه وافری داشتند، اقدام به راه اندازی “دبیرستان غیردولتی دانشمند” نمودند.

گفتنی است با کسب موفقیت های چشمگیر، دبیرستان نامبرده، مجوز پیش دانشگاهی را نیز دریافت نمود.

دبیرستان غیردولتی دانشمند“، توانست درخشش خوبی در سطح استان قزوین داشته باشد و به عنوان واحد آموزشی برتر در سطح استان انتخاب و از وزیر محترم لوح تقدیر و جوایز ارزنده ای دریافت نماید.

مهندس ظهیری باتوجه به علاقه وافر به مدرسه داری و اینکه محیط آموزشی باید دارای شرایط لازم و جذاب باشد، در سال ۱۳۹۰ اقدام به ساختن فضای جدید آموزشی در چهار طبقه با امکانات بسیار عالی به مساحت ۲۰۰۴ متر نمود.

امروزه با عنایت خداوند متعال و توجهات حضرت ولیعصر(عج)، این واحد آموزشی یکی از بهترین واحدهای آموزشی استان محسوب می شود. نکته جالب توجه اینکه نامبرده پس از ۵۵ سال خدمات آموزشی با انرژی خاصی به کار خود ادامه داده و علاقه مند می باشد تا این واحد بتواند به موفقیت های خود ادامه داده و نکته حائز اهمیت، روحیه خستگی ناپذیر جناب آقای مهندس ظهیری، پس از سال ها تلاش بی شائبه می باشد.

«مهندس حمید ظهیری، مدیر و مؤسس دبیرستان غیردولتی دانشمند»