تاریخچه دانشمند

به یاری و لطف پروردگار منان، دبیرستان غیردولتی دانشمند در سال ۱۳۷۴، تأسیس شد و با  ۱۲۰ دانش آموز دوره دوم متوسطه، قدم در راهی با هدفی روشن گذاشت.

این دبیرستان در بدو تأسیس در منطقه ولیعصر قزوین مستقر بوده و طی مدت ۲ سال بعد به خیابان توحید، انتقال یافت و حدود ۱۷ سال در منطقه مذکور، به فعالیت خود ادامه داد.

عملکرد بسیار عالی و همراه با پیشرفت، تلاش های مستمر  و موفقیت های کسب شده در رده ها و مراتب علمی، فرهنگی و پژوهشی، سبب شد تا دبیرستان غیردولتی دانشمند پنجره دیگری از پیشرفت را به سوی افق روشن علم و دانش بازکند… و بتواند در سال تحصیلی ۷۶-۱۳۷۵؛ موفق به اخذ مجوز جهت برقراری دوره پیش دانشگاهی گردید.

دانشمند، از سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ به ساختمان جدید، ساختمان فعلی، نقل مکان نموده و تا به امروز در این مکان ارائه خدمت نموده است. با پیگیری ها و تلاش های مداوم، دانشمند توانست طی یکسال بعد از سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳، دوره اول متوسطه (پایه های هفتم، هشتم و نهم) نیز به دوره های آموزشی این دبیرستان، افزوده گردید.

مکان فعلی دبیرستان غیردولتی دانشمند، در زمینی به مساحت ۱۲۵۰ مترمربع با بیش از دوهزار مترمربع زیربنا و چهارطبقه مجزا، احداث و واقع گردیده است.

دارای مجموعا ۱۰ کلاس مجهز به سیستم مولتی مدیا، رایانه مرکزی و قابلیت اتصال به اینترنت؛

پنج کلاس در طبقه اول و پنج کلاس در طبقه دوم با فضایی گسترده برای راحتی و آسایش دانش آموزان عزیز می باشد.

دیگر امکانات مهم و اساسی دبیرستان غیردولتی دانشمند:

«کتابخانه دبیرستان دانشمند» با تجهیزات کامل کتابخانه ای شامل:
رایانه،  اینترنت، تلوزیون، وسایل کامل سمعی و بصری، چهار میز استاندارد،
بیش از ۲۰۰۰ جلد کتاب با موضوعات گوناگون،
بیش از ۸۰۰ جلد کتاب تست و کمک درسی،
فضای مطالعه با گنجایش ۲۰ دانش آموز.

دو آزمایشگاه مجهز شیمی و فیزیک با تمامی مواد و وسایل کامل جهت انجام آزمایش های گوناگون.

اتاق رایانه (سرور اصلی) و برد هوشمند.

اتاق کنفرانس با قابلیت پذیرایی از ۲۰ نفر.

سالن همایش با گنجایش بیش از ۵۰۰ نفر جهت برگزاری مراسم و جشن ها، جلسات، همایش ها و… .

نمازخانه مجهز.

اتاق شورای دانش آموزی.

آسانسور جهت سهولت تردد.

اتاق مشاوره مجزا.
پنج کلاس مجهز در طبقه دوم.

اتاق سمعی بصری.

اتاق بسیج.

اتاق پرورشی.

بخش زیرین دبیرستان با حدود ۳۰۰ مترمربع فضا شامل سالن امتحانات، اتاق تنیس روی میز و اتاق شطرنج.

اختصاص دو زمین فوتسال و والیبال (واقع در حیاط دبیرستان)؛ جهت انجام فعالیت های ورزشی.

ورودی های و خروجی های کاملاً مجزای دوره اول و دوم متوسطه با تفاوت زمانی هر دو دوره.